Ähtäri Zoon jalkapallofanit valmistautuvat illan trilleriin: ”Huuhkajat, nyt Suomi jalkapallokartalle!”

Tänä iltana ratkeaa, toteutuuko suuri suomalainen jalkapallounelma!

Myös Ähtäri Zoon Lumi ja Pyry, sekä muut jalkapalloa harrastavat eläimet valmistautuvat hurjaan trilleriin, jossa vastustajana on Liechtenstein. Millaisia ajatuksia eläimillä on illan ottelusta?

”Olen jo varannut paikkani kisastudiossa. Eväätkin valmiina. EM-kisat, täältä tullaan!”

New Pictureer

Lumi on innokas jalkapalloilija itsekin. Neiti harrastaa lajia sekä sisällä että ulkona.

Säännöt tosin ovat välillä hieman hukassa – pallo eksyy välillä käpälän sijasta suuhun. Kestävin malli pandan jalkapalloiluharrastukseen on käsin sorvattu mäntypallo, perinteinen jalkapallo kestäisi pandan käytössä vain yhden ottelun verran!

Edellisten MM-kilpailujen aikana Lumi koetti ennustaa kisojen voittajan etukäteen. Sitä, menikö ennustus toteen, Lumi ei halua muistella!

”En minä siitä jalkapallosta niin välitä. Mutta se Pukki vois kyllä tulla tänne!”

Zoo Farmin vuohet Lysti, Lempi ja Lyyra harrastavat jalkapallon sijasta kiipeilyä ja pakopelejä. Palloilusta kutturouvilla ei ole kokemusta ja näin syksyisin rouvien mielen täyttää muutenkin vain yksi asia: rakkaus. Jalkapallosta kysyttäessä rouvat innostuvat vain eräästä hyökkääjästä:

- Teemu Pukki! Onks kuvaa? Käyrät vai suorat sarvet? Tulisko se pelin jälkeen piipahtamaan Ähtärissä?

”Ottaiskohan ne mut joukkueeseen mukaan? Mulla on huikean painava vasemman jalan veto, näytänkö?”

Pyry haaveilee ammattifutaajan ammatista ja se onkin väläytellyt taitojaan pandalivessä jalkapallon MM-kilpailuhuumassa. Saksipotkumaaleja tämä uros ei saa aikaiseksi, mutta sen vahvuutena on nopeus ja ketteryys, jolla vastapuoli harhautetaan tehokkaasti pois kannoilta.

”Tämä maalivahti ei imuroi!”

Ja koska kentällä pelaavat Huuhkajat, on pakko kysyä mielipidettä illan karsinnasta myös Zoon huuhkajilta. Tiukkailmeisinä jurottajina tunnetut huuhkajat ovatkin yllättäen varsin innoissaan tulevasta pelistä – lieneekö syynä intoon joukkueen erinomaisen hienosti valittu nimi!

- Ai että miten käy? Huuhkajilla on aina vain yksi mahdollisuus ja se on voitto!

Huuhkajan näkeminen tiesi vanhankansan mukaan huonoa onnea, kuka kertoisi tämän Liechtensteinille?  

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme