Ähtärin blogi: Näin supersuosittu pandalive on vaikuttanut työntekijöiden elämään – "Kylmä hiki otsalla avasin liven kello kaksi yöllä"

Ähtäriin alkuvuodesta saapunut pandakaksikko on vaikuttanut koko eläinpuiston toimintaan. Lumista ja Pyrystä pääsee puhumaan niin kassatyöntekijät kuin muidenkin eläinten hoitajat, kirjoittaa eläinpuiston kotieläintilalla työskentelevä Asta Kestinmäki blogissaan.

Vaikka asiakkaat tekevät kotieläintilalla aikamatkan 1900-luvun alkuun, meillä puhutaan silti sujuvasti pandasta. On puhuttu jo kauan ennen kuin yhtäkään sopimusta oli allekirjoitettu. Lampaanvillan käsittelyn ohessa käyn asiakkaan kanssa läpi sitä, kuinka haastavaa pandojen lisääntyminen on.

Koko kansan Lumi ja Pyry antavat oman mausteensa työhön eläinpuistossa. Koko kansan siksi, että pandaliven myötä me olemme saaneet runsaasti apuhoitajia kaikista pandaliven katselijoista. Pandalivessä (video yllä) kuka tahansa voi seurata Lumin ja Pyryn touhuja ympäri vuorokauden.

Facebook-viestejä tulee yötä päivää ja asiakkaat kertoilevat kotieläintilallakin, kuinka viihdyttävää pandaliveä on seurata.

Ja näin mekin lehmien hoidon ohessa puhumme pandaa!

Eräänä yönä kärsin selkäkivuista, enkä saanut unta. Aukaisin aikani kuluksi eläinpuiston Facebook-sivut. Eräs pandaliven katselija oli huolestunut Pyryn pallosta, joka roikkui narun päässä kiipeilypuusta: eihän se vain pääse kuristumaan siihen?

Kylmä hiki otsalla avasin pandaliven kello kaksi yöllä ja näin kuinka Pyry nukkua röhnötti kiipeilytelineessään. Väkisinkin aloin nauraa itselleni – tähän on tultu, minäkin seuraan pandaliveä, keskellä yötä!  

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme