Ähtärin Lumin ja Pyryn touhuja on seurannut suorana jättiyleisö: Pandalivellä ja -videoilla on jo reippaasti yli miljoona käynnistystä!

Ähtärin pandakaksikon elämää suorana näyttävää pandaliveä sekä Lumiin ja Pyryyn liittyviä videoita on käynnistetty jo reilusti yli miljoona kertaa. Miljoonan rajapyykki ohitettiin toukokuun ensimmäisenä päivänä. 

MTV Uutisten kautta pandojen elämää voi seurata vuorokauden ympäri ainutlaatuisen pandakameran kautta. Helmikuun 17. päivä käynnistynyt pandalive on tullut kevään aikana suurelle yleisölle tutuksi ja kerännyt valtavan käynnistysmäärän.

Pandakamera vaihtaa 15 sekunnin välein paikkaa Lumin ja Pyryn ulkotarhoista sisätarhoihin sekä yleiskuvaan, jossa näkyvät yhtä aikaa kaikki tarhat. Aamun sisätarhojen huoltotaukoa lukuunottamatta katsoja voi seurata tarhan tapahtumia ympäri vuorokauden. 

Pandalive on vaikuttanut myös Ähtärin eläinpuiston työntekijöiden arkeen. Esimerkiksi kotieläintilalla työskentelevä Asta Kestinmäki kertoo blogissaan, kuinka pandojen touhuja tulee itsekin seurattua. Samoin viestejä tulee muun muassa sosiaalisen median kautta.

– Eräs pandaliven katselija oli huolestunut Pyryn pallosta, joka roikkui narun päässä kiipeilypuusta: eihän se vain pääse kuristumaan siihen? Kylmä hiki otsalla avasin pandaliven kello kaksi yöllä ja näin kuinka Pyry nukkua röhnötti kiipeilytelineessään. Väkisinkin aloin nauraa itselleni – tähän on tultu, minäkin seuraan pandaliveä, keskellä yötä!, Kestinmäki kirjoittaa.

MTV ja MTV:lle uutisia tuottava Mediahub ovat solmineet mediakumppanuuden Ähtärin eläinpuiston kanssa, ja pandojen elämää seurataan MTV:n kanavilla ja nettisivuilla tiiviisti seuraavan kahden vuoden ajan.

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme