Ähtärin Pyry-panda sai jokaisen 6-vuotiaan pojan lempparikakun! Päivänsankaria hemmotellaan tänään lahjoilla ja erikoisleipomuksella

Ähtärin eläinpuistossa on tänään juhlapäivä, kun Pandatalon toinen asukas Pyry täyttää kuusi vuotta. 

Pyry sai aiemmin tänään sille kustomoidun lahjan eläinpuiston yhteistyökumppanilta, lounaan jälkeen on vuorossa kakuttelu. 

Pandahoitaja Anna Palmroth oli valmistanut kakun juuri Pyryn toiveiden mukaisesti. Kakku oli koottu kuorma-auton muotoon samalla ajatuksella, joilla monen 6-vuotiaan pojan synttärijuhlia järjestetään.

Kermavaahdon tai jäätelön sijaan Pyryn kakku koostuu pandakakusta, porkkanasta, omenasta, bambusta ja jäädytetystä mustikkamehusta.

Artikkeli jatkuu kuvien jälkeen:

​​​​​​​

Kakku koottiin vasta hiukan ennen h-hetkeä, sillä muuten sen pelättiin sulavan. Pandakakku, omenat ja porkkanat ovat tuoreita ja lisätty kakun päälle vasta koontivaiheessa.

Pyryn juhlia suunniteltiin ulkotarhaan, jos sää vain sallii. Lisäksi eläinpuistossa on jännitetty sitä, mahtaako Pyryn päiväunet osua juuri samalle hetkelle kuin kakkutarjoilua on kaavailtu.

Pandoja kun ei noin vain herätetä uniltaan. 

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme