Ähtärin suloinen pandakaksikko viettää ensimmäistä jouluaan Suomessa – hauska video kertoo, mitä joulupukki toi Lumille ja Pyrylle!

Joulu on tullut myös Ähtäriin! Eikä pukki ole unohtanut helmikuussa Suomeen tulleita pandojakaan! 

Lumi ja Pyry saivat pukilta molemmat omat pakettinsa. Ruskeat pahvilaatikot oli koristeltu aavistuksen vaatimattomasti, niitä ympäröi luonnonmukainen naru, mutta eläimet eivät antaneet tällaisen pikkuasian vaivata. 

Ne suuntasivat innolla paketin kimppuun ja selvittivät nopeasti, miten paketin sai auki. 

Sisältä paljastui mieluisa ja makoisa yllätys! Katso yllä olevalta videolta, mitä pandat paketista kaivoivat.

Pandoja on ilahdutettu erilaisin lahjoin ja uusin elämyksin pitkin vuotta. Marraskuussa Ähtärin vetonaulat Lumi ja Pyry saivat ensimmäistä kertaa ruokavalioonsa kotimaista bambua Ähtäri Zoossa.


Se maistui, ja seuraavana aamulla pandahoitaja Anna Palmroth kertoi, että lähes kaikki kotimaiset bambut oli syöty yön aikana.

Syyskuussa eläinpuistossa juhlittiin syntymäpäiviä, kun isopanda Lumi täytti 4 vuotta. Lumin syntymäpäivää juhlistettiin Pandatalossa tarjoilemalla syntymäpäiväkakkua Lumille.


Pyry täytti jo kesällä 5 vuotta, toki sekin huomioitiin tuolloin asianmukaisesti. 

Lisäksi erilaiset yhteistyökumppanit ja -tahot ovat ilahduttaneet pandoja pitkin vuotta. Pandat tykkäävät leikkiä, joten lelut ja kiipeilytelineet ovat tulleet tarpeeseen. 
Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme