Koskettava video: Kymmenet pandasukat vietiin lämmittämään sairaalassa joulunsa viettäviä perheitä – "Kaikki on valmistettu suurella tunteella"

Suomen upeimmat pandasukat ovat nyt kisanneet kauneudesta sekä ilahduttaneet Ähtärin eläinpuiston vierailijoita Pandatalon sisääntulossa. Nyt niiden on aika päästä tositoimiin lämmittämään sairaalassa joulua viettävien perheiden varpaita ja sydämiä. 

Suuren suosion saavuttaneen pandasukkakilpailun satona Ähtäri Zoo vastaanotti lähes 80 työtä, jotka kisasivat ensin kymmenen finalistin paikasta ja lopulta vuoden kauneimman pandasukkaparin tittelistä sosiaalisessa mediassa.

Voittajaksi Facebookissa toteutetussa äänestyksessä valikoituivat laukaalaisen Kati Mäkelän valmistamat sukat. Hänen tekemänsä sukat olivat selvästi yleisön suosikki, ääniä tälle käsityölle tuli reippaasti yli tuhat. 

– Ne sukat ovat kyllä huikea taidonnäyte, johon on nähty aikaa ja vaivaa. Iloinen voittaja kertoi, että sukkien toteutus oli pitkä projekti. Hän kertoi seuranneensa Lumi- ja Pyry-pandojen elämää pandaliven kautta koko perheen voimin, Ähtäri Zoon myyntipäällikkö Sirpa Leinonen kertoo. 

Sukkien mukana lämpöisiä viestejä

Leinonen oli yksi joukosta, joka kuljetti suuren laatikollisen käsitöitä Keski-Suomen keskussairaalaan. 

– Kaikki sukat on valmistettu suurella tunteella ja siitä kertoi se viestien ja terveisten määrä, joka sukkien mukana tuli. Sairaalaan lähetettiin paljon lämpöisiä ajatuksia, voimahalauksia ja hyvän joulun toivotuksia. 

Mukana sukkien luovutustilaisuudessa oli myös pandakaksikko Lumi ja Pyry, tällä kertaa tosin maskottien muodossa. 

Sairaalan mukaan kyseessä oli tärkeä lahjoitus, joka lämmittää varmasti monen sairaalassa joulunaikaa viettävän perheen ja lapsen jalkoja.

Ensimmäiset sukkaparit valittiin korista heti tilaisuuden jälkeen. 

Kilpailun järjesti Ähtäri Zoo yhteistyössä Lankavan kanssa.

Alla olevalla videolla Ähtäri Zoon myyntipäällikkö Sirpa Leinonen esittelee voittajasukkia sekä muutamaa muutakin ihastuttavaa tärppiä kisan sadon joukosta.


Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme