Kuninkaallinen vieras pandatalossa: 5-vuotta täyttänyt Lumi-panda sulatti tangokuningas Tommi Soidinmäen sydämen

Ähtäri Zoon Lumi-panda vietti viime lauantaina 5-vuotissyntymäpäiväjuhliaan. Samaan aikaan viereisessä Ähtäri-hallissa esitettiin Tauno ja Ansa -laulukomediaa, jonka tähtinä loistivat tangokuningas Tommi Soidinmäki ja sopraano Eeva Saarenpää.

Soidinmäki ja Saarenpää osallistuivat Lumin syntymäpäiväjuhlan viettoon pikaisesti ennen esityksen alkua. Sekä Saarenpää että 15. juhlavuottaan viettävä Soidinmäki näkivät pandat ensimmäistä kertaa.

– Sydän on kyllä sulanut ainakin minulta, olen hyvin eläinrakas ihminen, hän naurahtaa ja katsoo bambua rouskuttavaa Pyryä.

– Jos meillä ei olisi esitystä, jäisimme tänne varmasti pidemmäksikin aikaa seurailemaan pandojen touhuja ja otettaisiin mallia tuosta heidän elämäntyylistään, Eeva ja Tommi nauravat.

Kerronnallista laulukomediaa Ansa Ikosesta ja Tauno Palosta on esitetty ympäri Suomea vuodesta 2017. Esityksessä kurkistetaan valkokankaan suosikkiparin elämään ja kuullaan elokuvamusiikkia Taunon ja Ansan yhteisistä elokuvista.

”Kyllä, olen kuin Ansa: klassisen kaunis mustavalkoinen tähti!”  Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen

Ähtärin esitys sattui sopivasti juuri Lumin syntymäpäivälle, joten esiintyjät kävivät onnittelemassa päivänsankaria.

Pandojen rennon elämäntyylin lisäksi Soidinmäki ja Saarenpää naureskelivat ajatukselle siitä, että pandat kantaisivatkin heidän roolihenkilöidensä Taunon ja Ansan nimiä.

– Sehän voisi hyvinkin olla mahdollista, sillä pandoille järjestettiin niiden Suomeen tulon aikoihin nimikilpailu, jossa ihmiset saivat ehdottaa pandoille suomenkielisiä nimiä.

– Yksi äänestykseen asti päässeistä nimipareista oli juuri Tauno ja Ansa, viestintäpäällikkö Lea Lahtinen muistelee. 

Mitä pandat tekevät juuri nyt? Katso pandalivestä!

Pandalive

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme