Lumi ja Pyry ovat valloittaneet jo tuhansia sydämiä: Pandoja matkustetaan katsomaan parjatuista lippuhinnoista huolimatta – myös MTV:n pandalive kiinnostanut jättiyleisöä

Ähtärin eläinpuiston toimitusjohtaja Jonna Pietilän mukaan eläinpuiston vetonauloiksi toivotut pandat Lumi ja Pyry ovat kiinnostaneet kävijöitä mukavasti – vierailijoita on käynyt tavoitteiden mukaisesti.

Pietilän mukaan eläinpuistossa on kolmen viikon aikana käynyt yli 10 000 ihmistä. Tuoretta toimitusjohtajaa on tullut vastaan useita hymyileviä kasvoja. 

Paikalla on nähty myös kansainvälisiä vierailijoita. Jo ennen pandatalon avaamista Kiinan kuvausryhmä CCTB-kanavalta vieraili pandojen luona.

3. maaliskuuta pidetyissä avajaisissa vieraili lisää Kiinan kuvausryhmää. Myös materiaalia on lähtenyt muualle BBC:n kautta.

Pietilä kertoo Ähtärin eläinpuiston vuositavoitteen olevan 280 000 kävijää. Vuoden sesonki alkaa kesäkuun alkupuolella ja loppuu elokuun puolivälin aikaan.

– Suurin osa kävijätavoitteestamme tulee kesällä ja odotamme sitä aikaa jo kovasti.

Ähtärin Pandat saapuivat Suomeen 18. tammikuuta. Jättiläispandat ovat hyvin uhanalaisia ja lajia tavataan Kiinan tasavallan vuoristojen alueelta.

MTV.fin alla oleva lumijapyry.fi-sivusto on niin ikään kiinnostanut lukijoita. Sivustolle on koottu kaikki panda-aiheiset artikkelit sekä videoita pandakaksikon elämästä.

Suurimpana vetonaulana on pandalive, jonka kautta voi katsoa Lumin ja Pyryn elämää Ähtärissä suorana vuorokauden ympäri.


Pandat ovatkin viihdyttäneet satojatuhansia katsojia monenlaisilla tempauksilla. Ne ovat kiivenneet puissa, leikkineet lumessa sekä makoilleet herkutellen bambua monessa paikassa ulko- ja sisätilat kattavissa aitauksissaan.

PANDALIVE

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme