Lumi ja Pyry päihittivät Länsimetron – pandaduo palkittiin vuoden tulokkaina!

Ähtärin pandakaksikko Lumi ja Pyry valittiin perjantai-iltana matkailualan vuoden tulokkaiksi. Palkinnot jaettiin Finnish Travel Galassa, joka on matkatoimistoalan vuosittainen juhlatapahtuma.

Palkintoraadin perustelujen mukaan Lumi ja Pyry ovat tuoneet "uutta, positiivista ja mustavalkoista nostetta kotimaanmatkailuun".

Palkintoraadin mukaan Kiinasta lainaan saadut pandat lisäävät Ähtärin ja sen lähiseudun vetovoimaa matkailukohteena ja tuovat mahdollisesti Suomeen pandoista kiinnostuneita turisteja myös ulkomailta.

Lumi ja Pyry tai kiinalaisilta nimiltään Jin Bao Bao ja Hua Bao ovat asuneet Ähtärin eläinpuistossa vajaan vuoden.

Muina ehdokkaina vuoden tulokkaiksi olivat Länsimetro sekä jyväskyläläinen boutique-hostelli ja kulttuurikahvila The Local Culture Hostel & Café.

Finnish Travel Gala järjestettiin Helsingin Clarion-hotellissa. Tapahtumassa jaettiin palkintoja myös kahdeksassa muussa kategoriassa. Lisäksi raati jakoi kunnia- ja erikoismainintoja.

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme