Lumi-panda teki ennustuksensa: Tämä maa voittaa jalkapallon maailmanmestaruuden

Ähtärin Lumi-panda sai tällä viikolla kunniatehtävän, sillä se pääsi ennustamaan jalkapallon MM-kisojen tulevan mestarin.

Ennustus tehtiin Ähtärin pandatalossa, jossa sisätarhaan oli asetettu jokaisen maan kyltin päälle herkku. Tapahtuma oli täynnä jännittäviä käänteitä, joita lopulta pyöritettiin videotarkistuksessa oikean lopputuloksen saamiseksi. 

Mukana mm-kisoissa on vielä kahdeksan joukkuetta, joten tehtävä oli vaikea. Sen maan kyltti, jonka Lumi valitsi ensimmäisenä, oli voittaja. Innokkaana pandana Lumi jatkoi kylttien tutkimista - liekö juuri siinä järjestyksessä, jossa finaalin jälkeen maat mitalitaulukossa ovat?

MTV Sportin toimitus iski vauhdilla. Voittaja tulee olemaan Uruguay!

MM-kisojen puolivälieräparit ovat:

Uruguay - Ranska
Brasilia - Belgia
Ruotsi - Englanti
Venäjä - Kroatia

– Tämä maa oli Uruguay, jonka lipun luo Lumi pyyhälsi hyvin päättäväisesti tallustellen. Ennustus on varsin mielenkiintoinen, sillä Uruguay on esiintynyt hyvin vahvasti MM-kisoissa. Tähän mennessä neljässä ottelussa sille on tehty vain yksi maali, Sportin toimitus sanaili. 

Vaikka se on siis myös virallinen voittajasuosikki, monen katsojan mielestä se paremminkin karsiutui ensimmäisenä. 

Muitakin kylttejä Lumi tutki hartaasti. Lumi tykkäsi selvästi ruotsalaisista ja venäläisistä, joiden vierailut Ähtärissä ovat kasvaneet. Tänään Ähtärissä rikkoutui jo 100 000 kävijän määrä, eli pandat ovat tuplanneet eläintarhan vierasluvun. Myös Maikkarin pandalive on löytänyt ja valloittanut katsojat.

Ähtärissä jännittävää ennustusta seuranneen raadin mukaan ennustus jämähti kuitenkin Brasilian ja Kroatian vaiheille, sillä loppupeleissä ne kiinnostivat Lumia eniten.

Uruguayn ja Ranskan sekä Brasilian ja Belgian puolivälieräottelut pelataan perjantaina. Ruotsin ja Englannin sekä Venäjän ja Kroatian kohtaamiset ovat ohjelmassa lauantaina.

Ylhäällä Lumin ennustus videomuodossa. Miten sinä tulkitset Lumin liikkeet?

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme