Mikä ihana naistenpäivän yllätys! Ähtärin Lumi-pandaa odotti upea ruusukimppu – liekö lähettäjä naapurin hurmaantunut teinipoikapanda?

Vastikään pääpalkinnon suuressa kansainvälisessä pandakilpailussa voittanut Lumi-panda sai naistenpäivän kunniaksi ruusukimpun, joka kiehtoi kovasti suloista naaraspandaa. 

Yllä olevalla videolla nähdään, miten Lumi ihmettelee kimppua ja ottaa sen rohkeasti haltuunsa. Ähtäristä kerrotaan, että kimppu oli peräisin "salaperäiseltä ihailijalta", joka mitä todennäköisimmin on viereisessä tarhassa asuva pandapoika Pyry. 

Lumi piti selvästi lahjaa ja elettä selvästi "syötävän suloisena", kun se oli kohteliaasti nuuhkinut ruusuntuoksuista yllätystä. 

Samassa tilaisuudessa Ähtärin kaupunki muisti Lumia sen voiton johdosta. Kaupunki teki Lumin voiton nimissä lahjoituksen WWF:n kautta suomalaiselle luonnonsuojelutyölle.

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme