MTV seuraa pandojen elämää 24/7 – seuraa täältä ainutlaatuista pandakameraa!

MTV Uutiset seuraa pandojen elämää vuorokauden ympäri ainutlaatuisen pandakameran kautta.

MTV ja MTV:lle uutisia tuottava Mediahub ovat solmineet mediakumppanuuden Ähtärin eläinpuiston kanssa, ja pandojen elämää seurataan MTV:n kanavilla ja nettisivuilla tiiviisti seuraavan kahden vuoden ajan.

Pandakamera käynnistyi lauantaina 17.2. klo 9.30. Kamera vaihtaa 15 sekunnin välein paikkaa Lumin ja Pyryn ulkotarhoista sisätarhoihin sekä yleiskuvaan, jossa näkyvät yhtä aikaa kaikki tarhat.

Kello 10.00 pandat esitellään virallisesti yleisölle ja muulle medialle. Pandahoitaja Anna Palmroth kertoo, että pandat ovat karanteenissakin nähneet, kuulleet ja haistaneet toisensa.

– Mutta eivät ole nenäkkäin, ja ulkotarhassakin on tupla-aita, eivät pääse kosketuksiin ennen kiima-aikaa. Pandahan on yksineläjä, niin olisi epäreilua pandojen kannalta laittaa ne samaan tarhaan, Palmroth kertoo.

Pandahoitaja uskoo, että Lumi ja Pyry sopeutuvat hyvin yleisön läsnäoloon.

– Kiinassa ovat tottuneet siihen, että on ihmisiä tarhan reunalla, mutta voivathan ne täällä reagoida, koska tämä on uusi paikka. Toivoisin, että yleisö malttaisi mielensä ja pysyisi rauhallisina, koska pandat eivät pidä kovasta melusta.

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme