Nyt äänestämään! Suomalaiset innostuivat luomaan uskomattomia pandasukkia – tässä kymmenen kärki!

Eläinpuisto Ähtäri Zoon suureen pandasukkakilpailuun osallistui lähes 80 upeaa työtä. Näiden joukosta on nyt valittu kymmenen sukkaparia, joiden joukosta valitaan ensi viikolla upeista upein. 

Yleisö valitsee kymmenen finalistityön joukosta kolme parasta työtä äänestämällä. Äänestys on käynnissä Ähtäri Zoon facebook –sivuilla.

Sukkakilpailun raadin mukaan kaikki kilpailuun lähetetyt työt olivat loistavia käsityötaidon näytteitä, eikä finalistien valintatehtävä ollut helppo.

Kilpailutyön tuli olla ennen julkaisematon ja idean tekijän oma. Sukkaparin toteutustapa oli vapaa eikä valmistusmateriaalia mitenkään rajattu. Sukat voivat olla aikuisille tai lapsille – kunhan aiheena ovat jättiläispandat.

Kaikki kilpailuun lähetetyt pandasukat ovat esillä myös Ähtäri Zoon tiloissa järjestetyssä näyttelyssä. Sukkia ei palauteta, vaan ne lahjoitetaan 18.12. klo 10 Keski-Suomen Keskussairaalan Lastenosastolle siellä Joulunsa viettäville perheille.

Suuren pandasukkakilpailun voittaja sekä kolmen kärki julkistetaan 30.11. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tulokset ovat nähtävissä myös Ähtäri Zoon sähköisissä kanavissa.

Ähtärin somekanavissa seikkailevat ja toisilleen kuittailevat eläimet ovat myös huomanneet sukkakilpailun.

"Vuosi 2018 huipentuu pandasukkakilpailuun. Jep."

VIDEO

Mainos
Mainos

MTV.fi

Luetuimmat

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme